Albergínies farcides

INGREDIENTS

Per 4 persones:
4 albergínies
1 ceba
400 g de carn
Sal
Oli
Formatge ratllat

QUÈ PODEM APROFITAR:

Quan es tenen convidats i sobra pollastre rostit o graellada de carn i botifarra, es pot fer aquesta recepta.

ELABORACIÓ:
  • Tallem les albergínies per la meitat i les posem al forn durant uns 20 minuts. Quan està cuita amb l’ajuda d’una cullera traiem la polpa i la reservem.
  • En una cassola, hi posem l’oli i la ceba tallada ben fina, que es dori poc a poc. Quan estigui cuita, hi afegim la carn picada i la polpa de les albergínies. Rectifiquem de sal, ho remenem tot ben remenat.
  • Farcim les albergínies, hi posem el formatge ratllat pel damunt i al forn.
  • També hi ha l’opció de posar-.li beixamel, això a gust del consumidor.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Si et sobra menjar guarda’l dins un taper i evita utilitzar paper d’alumini o film de plàstic.
  • Evita comprar productes envasats innecessàriament. La millor opció, comprar productes frescos, de la terra i a granel.
RECICLA:

Restes de les albergínies,de la ceba i carn.

Envàs de la sal (si és de plàstic), envàs del formatge ratllat, ampolla i tap de l’oli (si és de plàstic).

Envàs de la sal (si és de cartró).

Ampolla de l’oli (si és de vidre).

RECEPTA PROPOSADA PER:

Montserrat Noguera

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>