Presentació al públic del llibre de cuina

Ahir a les 18h es va dur a terme la presentació del llibre de cuina, que passat unes setmanes d’elaboració ahir va sortir a la llum. Acompanyats de desenes d’assistents i davant la premsa de la comarca es va mostrar en públic el llibre i es va explicar detalladament el seu contingut i com està organitzat.

Segons els comentaris dels assistents, el llibre va agradar molt, no només pel seu contingut de receptes d’aprofitament sinó també pel seva qualitat en disseny i maquetació.

Tots els assistents es van poder endur un exemplar del llibre amb el qual podran fer exquisits plats durant aquesta Setmana Santa i sense gastar més del compte, doncs amb les receptes del llibre tindran casi un centenar de propostes de cuina d’aprofitament.

Recordar que en breu totes les families dels municipis participants rebran un flyer amb un val a bescanviar per un llibre a l’ajuntament del municipi.  

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>