Segon i tercer taller de cuina a Hostalets de Pierola

Els dimarts 8 i 15 de febrer es va celebrar el segon i tercer taller de cuina d’aprofitament al Casal d’avis d’ Hostalets de Pierola.

Durant la sessió es va parlar molt sobre reciclatge i es va aprofitar per resoldre alguns dubtes, com per exemple a on s’han de llençar les restes d’un got o un plat trencat, els quals no s’han de llençar al contenidor verd ja que aquest tipus de vidre té contingut en plom. Les tabletes de medicaments i radiografies es poden deixar a les farmàcies o als Punts Verds. També es va suggerir que caldria netejar les ampolles de substàncies de neteja (salfumant, lleixiu…) abans de llençar-les al contenidor groc. Tots els assistents tenien molta consciència sobre la necessitat de reciclar, enhorabona!

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>