Segon i tercer taller a Castellfollit de Riubregós

El 7 i el 14 de febrer van tenir lloc el segon i tercer taller de “Recicla’t a la cuina” a Castellfollit de Riubregós.

Durant el segon taller de “Recicla’t a la cuina” a Castellfollit de Riubregós es va preparar una amanida de cuscús amb restes d’enciam i hortalisses i humus amb cigrons, una manera diferent d’aprofitar un producte típic de la comarca, el cigronet de l’Anoia. També es va preparar una fideuà d’aprofitament amb les restes de pollastre que podem tenir a la nevera. Dos bons exemples de minimització de residus orgànics.

En el tercer taller, es van elaborar hamburgueses “d’aprofitament” i cebes escalivades farcides amb les restes de fruita, verdures, hortalisses, formatge, fruits secs i altres ingredients sobrers per fer hamburgueses i cebes diferents. Com a postres va preparar una macedònia de fuites i formatge fresc presentada en forma original, de cub de Rubick. Amb pocs ingredients però amb una mica d’imaginació es poden fer plats diferents, bons i barats!

Per acabar es va recordar que amb unes senzilles bones pràctiques a la cuina, com les que s’han vist durant en el decurs d’aquests tallers, podem contribuir a un millor aprofitament dels productes i a la reducció de residus.

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>