Primer taller de cuina a Òdena

El dilluns dia 31 de gener es va celebrar al CEIP Castell d’Òdena al municipi d’Òdena la primera sessió dels tallers de cuina de la campanya Recicla’t a la cuina.
Durant la sessió es va parlar sobre les formes d’aprofitar més els aliments, com per exemple, ficar les taronges o les llimones al microones durant 20 segons fa que després puguem extreure més suc, també es va dir que si sofregim les verdures abans d’afegir l’aigua per bullir, els pures i/o cremes surten més gustosos.
També va sorgir una recepta d’aprofitament amb les neules sobrants de Nadal, les piquem, afegim xocolata fos, fem forma de galeta i ho fiquem a la nevera, queden unes galetes de xocolata boníssimes!
Durant el taller les assistents van veure com es podia preparar una crema de carxofes feta a base de les fulles externes i els tronxos de les carxofes, restes que normalment tirem, es va afegir formatge parmesà i van quedar molt sorpreses de que quedés una crema tant bona. També es va preparar taronja i plàtan amb xocolata fos fet de restes de bombons, els hi va agradar molt, no va quedar res al plat!

Bookmark and Share

Una comentari en l'entrada: Primer taller de cuina a Òdena

  1. administradora diu:

    En el taller es va donar la recepta per fer croquetes: mantega o oli d’oliva (120gr) al foc, afegim farina (120gr) i la fregim, després afegim la carn, peix, pernil,etc. I per últim afegim la llet (1l) amb sal, pebre, nou moscada), remenem fins que espessi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>