Primer taller de cuina a la Llacuna

El dimarts 1 de febrer es va realitzar el primer taller de “Recicla’t a la cuina” a La Llacuna. Va tornar a sorprendre la crema de carxofes feta amb les fulles, no esperaven que estigués tan bona. També van cridar l’atenció les diferents maneres de presentar un mateix plat i fer-lo més atractiu per menjar.

Es va comentar la poca quantitat de matèria orgànica generada d’aquesta manera i va sorgir el dubte de què fer amb l’oli de fregir. Respecte això, es va recordar que s’ha de recollir i portar-lo a la deixalleria per a que es tracti adequadament.

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>