Primer taller de cuina a Hostalets de Pierola

El dimarts dia 1 de Febrer es va celebrar a Hostalets de Pierola, al Casal d’avis, la primera sessió del curs de cuina de la campanya Recicla’t a la cuina.
Els assistents van veure la preparació d’una crema de carxofes, feta amb els tronxos i les fulles de fora de les carxofes que normalment es tiren, i un postre fet amb fruita i xocolata desfeta. Totes dues receptes van agradar molt, sobretot van quedar molt sorpresos de lo bona que estava la crema de carxofes, i ens van dir que mai més tirarien les fulles!
Els assistents estan molt conscienciats amb la problemàtica sobre els residus orgànics, gairebé tots fan compostatge casolà o sinó, tiren les restes orgàniques al contenidor marró.

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>