Primer taller de cuina a Castellfollit de Riubregós

El dilluns 31 de gener es va realitzar el primer taller de “Recicla’t a la cuina” a Castellfollit de Riubregós amb un gran èxit de participació.
Es va preparar la crema de carxofes feta amb les fulles i les assistents es van sorprendre en tastar-la, no s’havien plantejat mai aquesta opció i no esperaven que estigués tan bona. Una altra cosa que va cridar l’atenció van ser les diferents maneres de presentar un mateix plat per a que quedi més apetitós i més atractiu per menjar.
Es va incidir en la poca quantitat de residus generats d’aquesta manera. Durant el taller es va comentar el gran volum de residus d’envasos produïts avui dia i les possibilitats de disminuir-los si practiquem una compra responsable.

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>