Tercer taller de cuina a Santa Margarida de Montbuí

El dimecres 26 de gener va tenir lloc el darrer taller de “Recicla’t a la cuina” a Santa Margarida de Montbuí.

Es tractava d’aprofitar restes de fruita, verdures, hortalisses, formatge, fruits secs i altres ingredients sobrers per fer unes hamburgueses diferents amb carn picada. El menú es va completar amb unes cebes escalivades farcides també amb les restes que hem esmentat.

Va sorprendre la combinació d’ingredients i el contrast de gustos. Els assistents van comprovar que amb pocs ingredients però amb una mica d’imaginació es poden fer plats nutritius, barats i divertits.
Alguns consells que van sortir del taller:

  • Quan tenim sobreproducció de tomàquets a l’estiu, podem agafar-ne uns quants i assecar-los penjats al sol. Així tindrem tomàquets boníssims tot l’any
  • Podem aprofitar les restes de melmelada que ens quedin en un pot per fer una vinagreta, afegim oli i vinagre, tapem el pot i remenem amb energia. Obtindrem una vinagreta boníssima de préssec, gerds, taronja o del que sigui la melmelada.
Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>