Tercer taller de cuina a Piera

El dijous 27 de gener es va realitzar el darrer taller de “Recicla’t a la cuina” a Piera.
El taller va ser molt participatiu, es va plantejar com una “festa” on tothom col•laborava en la preparació del menjar, aprofitant restes de fruita, verdures, hortalisses, formatge, fruits secs i altres ingredients sobrers per fer unes hamburgueses diferents. El menú es va completar amb unes cebes escalivades farcides també amb les restes que hem esmentat.
Per finalitzar es van comentar diversos aspectes sobre els residus i l’impacte ambiental:

  • La gran quantitat de residus d’envasos que generem i la necessitat de minimitzar-los fent una compra responsable.
  • L’ús del producte local, de temporada, amb un gust més bo i amb menys impacte ambiental.
  • La reducció de la quantitat de matèria orgànica generada, simplement aplicant alguns dels criteris emprats en els tallers de cuina d’aprofitament.
Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>